UW ERVAREN
TRAVEL EXPERIENCE PARTNER 
IN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN EN OMAN

 

KIES UW REIS

Thematische studiereizen voor unversiteiten, studentengroepen of professionele organisaties (bv. Architecten)

Door haar ervaring in de organisatie van verschillende studentenevenementen voor de Vereniging van Europese Studenten in Technologie en als voormalig academisch fysicus bent u bij Salua en Unveil Arabia aan het juiste adres voor de uitwerking van gespecialiseerde themareizen voor  bijvoorbeeld universiteiten, studenten en professionele verenigingen.

Tot ons uitgebreid netwerk behoren architecten, academici, bouwexperten, milieudeskundigen, ingenieurs en vele anderen. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van de nodige expertise. Unveil Arabia is geen mainstream Destination Management Company maar een gepassioneerd team dat tegemoet komt aan de verwachting van uw beleving en u kwalitateitsvolle informatie levert.

Cruises: excursies aan land voor groepen en individuelen

Wij bieden gespecialiseerde landexcursies aan voor passagiers van cruiseschepen in de havens van Dubai, Abu Dhabi, Fujeirah, Khor Fakkan en Mussandam. U bent bij ons aan het juiste adres als uw klanten op zoek zijn naar een lokale topervaring met een kwaliteitsvolle en meertalige gids.

Rondreizen voor groepen en families in de VAE en Oman

Unveil Arabia biedt een zeer geprezen en unieke rondreis aan van een week in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Deze is geschikt voor groepen en families en wordt aangeboden met unieke  invalshoeken, afhankelijk van uw eigen interesses: shopping en luxe, natuur en avontuur, cultuur en gastronomie of sport en activiteiten.

Samen met uw gecertificeerde Unveil Arabia-gids en de beste lokale partners in de regio bezorgt Unveil Arabia u een onvergetelijke, verrassende en gevarieerde ervaring. Dit geldt zowel voor privé-groepen als B2B-klanten. Ons geheim? Wij creëren een naadloos en natuurlijk reismanuscript dat zinvol is, boordevol diverse, begrijpelijke en belangrijke elementen en zintuiglijke ervaringen met de juiste insteek en inhoud.

Destination Management voor zakelijke groepen & evenementen, incentives en partnerprogramma’s, op maat gemaakt.

Dubai en Abu Dhabi zijn een logische keuze voor evenementen en incentives voor zakelijke groepen. De steden zijn centraal gelegen tussen Europa, Azië en Afrika en zijn gezegend met infrastructuur die  wereldklasse uitstraalt. Daarbovenop hebben beide steden een zeer internationaal karakter. Unveil Arabia biedt kwalitatieve en professionele Destination Management services aan voor al uw zakelijke  reisprogramma’s of evenement. Wij werken tevens prachtige ervaringen uit voor meereizende partners of families en hebben ook een exclusieve stijlconsultant en shopping coach!

Luxueuze en exclusieve familiereizen, koppelvakantie of  huwelijksreizen in de VAE en Oman

We zijn trots dat we partner mogenzijn van een aantal veeleiseinde particuliere klanten, maar ook groepen. Zij doen jaar na jaar beroep op Unveil Arabia voor hun exclusieve vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Salua en haar team zorgen er voor dat u van bij de aankomst tot het moment van vertrek verwend wordt. Door onze ervaring met op maat gemaakte programma’s en VIP’s zorgen we er voor dat alles vlot verloopt en niets aan het toeval overgelaten wordt. We staan binnen handbereik klaar voor u en weten dat het verschil in de details ligt.

Uw privé-gids in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman.

Als Belgisch-Arabisch quantum fysicus, academisch event organizer en  reisenthousiast volgde Salua haar dromen en startte ze met Unveil Arabia. Momenteel woont en werkt ze in Dubai, maar het verhaal begint in Abu Dhabi, waar ze sinds 2009 een uitgebreid netwerk in verschillende sectoren heeft opgebouwd: haar sleutel tot succes in de VAE en Oman.

 
 
 
 
 
 
 

RECENSIES

Onze kwaliteit is alom geprezen!

Onze persoonlijk en professionele aanpak wordt gevierd door professionals, geschreven en gesproken pers en tal van individuele reizen.

"Showtex had een onvergetelijke tijd in de woestijn,
één van onze meest memorabele bedrijfsuitjes
"

VOORBEELD VAN EEN RONDREIS IN DE VAE EN
NOORD OMAN

DAG 1

Start je vakantie op luxueuze wijze in Abu Dhabi

Na een comfortabele vlucht word je opgewacht door onze goedlachse gids in Abu Dhabi, die je tot aan je hotel op Yas Island begeleidt. Vanuit je stijlvolle hotelkamer geniet je van het zicht op de magroves en waterwegen rond Abu Dhabi. Op een steenworp bevindt zich trouwens ook het wereldberoemde Yas Marina Formule 1 Circuit en Ferrari World.

IN SAMENWERKING MET

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

GEGIDST VOOR

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

GECERTIFICEERD DOOR

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

AANBEVOLEN DOOR

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 
 
 

CONTACT

Inlichtingen – Vraag hier een gratis offerte

Voor alle vragen, inlichtingen of aanbevelingen kan u contact opnemen met Salua op +971 55 388 64 60 of door onderstaande formulier in te vullen:

Email ontvangen!

Hoofdkantoor

Al Saaha Offices
Block B Office 404
Souk Al Bahar
Downtown Dubai Burj Khalifa District
P.O. BOX 487177

+971 55 388 64 60
salua@unveilarabia.com

info@unveilarabia.com

  • facebook